Kadri Duman

Mersin İdman Yurdu, TFF 2. Lig'deki mücadelesini sürdürüyor ve play-off çeyrek finalinde 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya gelecek. Maç, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü, saat 20.00'de Mersin Stadyumu'nda oynanacak.

Bu önemli karşılaşma, Mersin İdman Yurdu'nun sezon boyunca gösterdiği üstün performansın bir sonucu olarak geliyor. Takım, ligdeki başarılı sonuçlarını play-off serisine taşıyarak bir üst lige yükselme şansını artırmayı hedefliyor.

Mersin İdman Yurdu,  "El Ele 1.Lige diyoruz, birlikte büyük zaferlere yürüyoruz." sloganı ile tüm taraftarlara maça davet çağrısı yaptı. MİY bu heyecanlı maç için yaptığı çağrıda  "Formamızı giyip, rengimizi sahaya yansıtmak için hazır olun. Birlikte coşkuyu, heyecanı ve zaferi yaşayalım!" ifadelerine yer verdi.

Miy Futbol

MEÜ Rektör Yardımcısı İsmail Yağcı’dan MESİAD’a Ziyaret MEÜ Rektör Yardımcısı İsmail Yağcı’dan MESİAD’a Ziyaret

1461 Trabzon FK ile Mersin İdman Yurdu arasındaki bu mücadele, iki takımın da kaderini belirleyecek nitelikte. Maçın sonucu, her iki takımın da gelecek sezonki durumunu büyük ölçüde etkileyecek.

Her iki takım da, bu play-off maçında en iyi performansını sergileyerek adını bir üst tura yazdırmak için mücadele edecek.

Kaynak: Kadri Duman