Kadri DUMAN

Mersin İdman Yurdu (MİY), TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 28. hafta heyecanında Esenler Erokspor'a ev sahipliği yapacak. Bu kritik mücadele, 01 Mart 2024 Cuma günü saat 14.00'da, futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği Mersin Stadyumu'nda gerçekleşecek. MİY, rakibi Esenler Erokspor karşısında sahaya süreceği kadroyu resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Açıklanan kadroda birçok yetenekli oyuncunun yer alması, MİY taraftarlarının maç öncesi heyecanını artırıyor.

Mersin İdman Yurdu'nun paylaştığı görselde, takımın başarılı oyuncuları Sertac Güzel, Oğuz Özden, Sezer Yıldırım gibi isimler ön plana çıkarken, formaları üzerinde "Turkish Oil" sponsorluğunu taşıyan ekip, maç için hazır olduklarının sinyalini veriyor.

Yücelen Vakfı Anamur’u Kıbrıs’a Açtı: Anamur Girne 90 Dakika… Yücelen Vakfı Anamur’u Kıbrıs’a Açtı: Anamur Girne 90 Dakika…

G Hk6 A I H Wo A A Nmz Q

Maç kadrosu: 

1 SERTAÇ GÜZEL (C)
5 OĞUZ ÖZDEN
30 SEZER YILDIRIM
69 SEFA DURMUŞ
77 ASLAN GÖK
4 YASİN ELMAS
13 ÖMER ÖNDER
8 FERHAN EVREN
3 MUHAMMET Ö. ÇAKI
22 BARAN SARKA
29 ONUR ARI
T.D. ÖZCAN KIZILTAN

YEDEKLER
YAVUZ BUĞRA BOYAR, FUAT BAVUK, GÖKCAN GELMEN, CHRIS DAVID, ROHAT ULAŞ AĞCA, MUHAMMET ENES GÖK, MİRAÇ TOKLU,

Takımın teknik direktörü ve oyuncuları, bu maçın ligdeki konumları için ne kadar kritik olduğunun farkında ve galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirtiyorlar. Mersin İdman Yurdu'nun 11'i ve yedekler listesindeki isimler, takımın derinliğini ve maçın zorluk derecesine göre stratejilerini gösteriyor.

Kaynak: Kadri Duman