Özel Haber

Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, MTSO'yu Ziyaret Etti

Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve Meclis Başkanı Hamit İzol tarafından ağırlanarak kent güvenliği ve iş birliği konularında önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Abone Ol

Kadri Duman

Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret ederek, kent güvenliği ve iş birliği konularında önemli değerlendirmelerde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Karabörk'ün göreve başladığı günden itibaren gösterdiği kararlılık ve çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, " Göreve geldiğiniz ilk günden itibaren duruşunuzla, çalışmalarınızla farkınızı ortaya koydunuz. Her konuda sizlere destek olup birlikte çalışmaya hazırız " dedi.

MTSO Meclis Başkanı İzol ise kentin çeşitli kesimlerinin bir arada yaşadığı çok kimlikli yapısına vurgu yaparak, kentteki huzurun ve birlikteliğin korunmasının önemine değindi. İzol, iş dünyası olarak emniyetin çabalarını desteklediklerini ve işbirliği için her zaman açık olduklarını dile getirdi.

Emniyet Müdürü Karabörk ise ziyarette kent genelindeki asayiş çalışmalarıyla ilgili bilgiler paylaştı ve emniyet teşkilatının trafik konusundaki çabalarını aktardı. Karabörk, kentteki trafik sorunlarının çözümüne yönelik yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Ziyaret, katılımcılar arasında yapılan toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.