Devrim Kartal

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak için yapılan istifaların ardından TMMOB MMO Mersin Şubenin 13. Dönem Yönetim Kurulunda yapılan yeni görev dağılımlarını açıkladı. 

Umut'un Jandarma Olma Hayali Gerçekleştirildi Umut'un Jandarma Olma Hayali Gerçekleştirildi

“Şube Başkanı İsmail Oğuz, Şube Başkan Vekili Mehmet Caner Can, Şube Sekreteri Mehmet Çakmak, Şube Saymanı Hüseyin Emrah Dayıcık, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Körükçü, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Öktem, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çolak oldu.  Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Tahsin Güven Merzeci, Naime Perinçek, Arda Alp, Latife Gaye Kulakoğlu, Gökhan Karapınarlı seçildi. 

Görev dağılımlarını kamuoyuna duyuran İsmail Oğuz, “Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi olarak, Şubemizin Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Temsilcilikleri ve İşyeri Temsilcilikleri ile birlikte bir bütün olarak daha önce olduğu gibi bütün üyelerimizin hak ve çıkarları doğrultusunda her platformda gerekli çalışmaları yaparak ve meslek alanlarımıza giren konularda ülkemizin ve kentimizin sorunlarına çözüm üreterek, olumlu projelere destek olmaya devam ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Atatürk ilke ve inkilapları temelinde, temiz toplum, insan hakları, kamu yararı, sosyal hukuk devleti ve ülkenin bölünmez bütünlüğünden ödün vermeyeceklerini dile getiren Oğuz, planlı, sağlıklı, güvenli bir kentleşme için, daha örgütlü, daha güçlü, daha etkin bir oda yaratma yolundaki örgütlü yürüyüşlerinin, ilkelerin yol göstericiliğinde sürdüreceklerini vurguladı.

Mersin Şube Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Başkan Oğuz, üyelerle birlikte; oda çalışmalarını halktan, emekten, demokratikleşmeden yana, yurtsever ve anti-emperyalist anlayışla birlikte yönetme, birlikte karar alma ve birlikte üretme şiarıyla yürütmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Oğuz, yerel basın-yayın kurumlarına ve çalışanlarına MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sunarak konuşmasını noktaladı.

Kaynak: İmece Gazetesi