MERSİN TOROSLAR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINDAN İLAN

Toroslar İlçesi Sınırlarında 'Sıfır Atık Sistemi İçin Atıkların Ayrı Toplanması, Geri Dönüşüme Kazandırılması Altyapısı İle Ödüllü Atık Toplama Sisteminin Kurulması ve İşletilmesi İşi' 2886 sayılı devlet ihale kanununun ilgili maddeleri ve 35/c maddesine göre (Açık Teklif Usulü) artırma ihale ile Zeki Ayan Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi No:25 Toroslar adresindeki Toroslar Belediyesi encümen salonunda 16/08/2023 Tarihinde aşağıda belirtilen saatte 3 yıl süre ile ihale edilecektir. Bu ihaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görülebilecektir.

İhaleye girebilmek için isteklilerin; nüfus cüzdanı örneği, tüzel kişi olması durumunda ticaret sanayi odası belgesi, Ticaret sicil gazetesi, vekalet ile katılıyorsa istekli adına düzenlenmiş vekaletname, vekalete iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri, ikametgah ilmühaberi, tüzel kişi olması durumunda adres beyanı, yer gördü belgesi, geçici teminat, İhale dokümanı satış bedeli: 1.000 TL (Bin Türk Lirası) nın Belediyemize yatırıldığına dair makbuz, Belediyemize borcu yoktur belgesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından alınmış Tesis İzin Lisans Belgesi, söz konusu istenilen belgelerin aslı ya da noter onaylı suretini ihale komisyonuna sunması gerekmektedir. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İŞİN NEVİ

YILLIK TAH. BED. TL

GEÇİCİ TEMİNAT MİK. TL

İHALE TARİHİ VE SAATİ

Sıfır Atık Sistemi İçin Atıkların Ayrı Toplanması, Geri Dönüşüme Kazandırılması Altyapısı İle Ödüllü Atık Toplama Sisteminin Kurulması ve İşletilmesi İşi

257.406,04 TL+KDV

51.481,20 TL

16.08.2023

Saat:14.00

#ilangovtr BASIN NO: ILN01870747

#ilangovtr Basın No ILN01870747