Tuğçe Dokumacı

Mersin’de Üniversite Caddesi’nden Mezitli’ye giden minibüs bulunmuyor. Mezitli istikametine gitmek isteyenler ya cadde bitişinde inip tekrar başka bir minibüse binmek zorunda kalıyor ya da belediye otobüslerini tercih ediyor.

Mezitli’de çalışıp Üniversite Caddesi’nde ikamet eden vatandaş Hasan Göktaş durumdan şikayetçi olduğunu belirterek, “Üniversite Caddesi’nden Mezitli’ye gitmek gerçekten sıkıntı yaşatıyor. Cadde üzerinden geçen tüm minibüsler caddenin bitişinde Pozcu istikametine gidiyor. Mezitli’ye gitmek isteyenlerin minibüs değiştirmesi gerekiyor. Minibüs ücretlerini de hesaba katınca gerçekten zorlayıcı bir hal alıyor.” şeklinde konuştu.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Çaltıbozkır’daki Asfalt Çalışmalarını İnceledi Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Çaltıbozkır’daki Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Özellikle her gün yolculuk yapmak durumunda olanlar için durumun daha da sıkıntılı olduğunu dile getiren bir başka vatandaş Burcu Çatık ise, “Mezitli tarafında ikamet eden öğrenciler ve çalışanlar için acil düzenleme gerektiğini düşünüyorum. Belediye otobüsleri geliyor ama kartı olmayan ya da o an acelesi olan insanlar minibüse binmek zorunda kalabilir ve uzun olmayan bir mesafe için iki minibüs değiştirmek zorunda kalıyorlar. Bu hem maddi açıdan hem zaman açısından dezavantajlı bir durum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı