Özel Haber

Mersin Üniversitesi'nde Ücretsiz Kampüs İçi Ring Seferleri Başlıyor

Mersin Üniversitesi, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin kampüs içi ulaşımını kolaylaştırmak için ücretsiz ring seferlerine başlıyor. 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak seferler, sabah ve akşam saatlerinde düzenli olarak hizmet verecek

Abone Ol

Ahmet Sütcü

Mersin Üniversitesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için kampüs içi ücretsiz ring seferlerini duyurdu. 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan ring seferleri, öğrencilerin kampüs içi ulaşımını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Sabah saatlerinde, 07.45 - 09.00 saatleri arasında aralıksız olarak hizmet verecek ringler, gün içinde de düzenli aralıklarla devam edecek.

Sabah ve Öğleden Sonra Seferleri

Kampüs içi ring seferleri sabah 09.20'de KYK Kız Yurdu’ndan başlayarak kampüs girişine doğru hareket edecek. Bu saatler dışında sabah ve öğleden sonra belirli aralıklarla seferler düzenlenecek. Öğleden sonra ise saat 15.00’te tekrar başlayacak olan seferler, akşam saat 16.55’e kadar devam edecek.

2. Öğretim İçin Ek Seferler

İkinci öğretim öğrencilerini de düşünen Mersin Üniversitesi, 17.30 - 22.30 saatleri arasında yarım saatlik aralıklarla ek seferler düzenleyecek. Bu seferler de kampüs içindeki farklı noktaları kapsayacak şekilde planlandı.

Güzergah Bilgileri

Ringler, KYK Kız Yurdu, Vadi Cafe Tesisleri, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi, KYK Erkek Yurdu, Sosyal Bilimler MYO, Diş Hekimliği Fakültesi gibi birçok duraktan geçecek.

Mersin Üniversitesi, öğrencilerin kampüs içindeki ulaşımını kolaylaştırmak adına ring seferleri düzenlemeye devam edecek. Tüm öğrenciler, bu ücretsiz hizmetten faydalanarak kampüs içinde rahatça ulaşım sağlayabilecek.