Kadri Duman

Mersin Valiliği, Sahil Güvenlik Teşkilatı'nın 42. kuruluş yıldönümünü kutlayan bir mesaj yayınladı. Yapılan açıklamada, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Türk denizlerinde emniyet, asayiş ve güvenlik hizmetlerini 7 gün 24 saat esasıyla, fedakarca ve üstün bir vazife anlayışıyla sürdürdüğü vurgulandı.

Valilik mesajında, "Mavi Vatan olarak tanımladığımız denizlerimizde, Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 42. kuruluş yıldönümünü en iyi dileklerimle kutluyorum. Daha nice uzun yıllar boyunca başarılı çalışmalarının artarak devamını diliyorum." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, güçlü devlet ve güçlü millet vurgusu yapılarak, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın ‘Türkiye Yüzyılı’ hedeflerine katkıda bulunmaya devam edeceği belirtildi. Valilik, “Kolluk birimi olarak Sahil Güvenlik Komutanlığımız, denizlerimizin güvenliği konusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır.” dedi.

Silifke'de Orman Kaçakçılığına Sıkı Denetim: Kontroller Artıyor Silifke'de Orman Kaçakçılığına Sıkı Denetim: Kontroller Artıyor

Valilik ayrıca, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Millî Mücadele Kahramanları, şehitler ve gaziler de saygıyla, rahmetle ve minnetle anıldı.

Kaynak: Kadri Duman