Kadri Duman

“Temiz Toplum, Temiz Gelecek” sloganıyla düzenlenecek bu etkinlikte, gençlik merkezinin yanı sıra Türk Kızılay Mersin, Let’s Do It Türkiye, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Gençlik Merkezi ve diğer gönüllü kuruluşlar da yer alacak. Katılımcılar, çevre temizliği yaparak hem doğayı koruma bilincini artıracak hem de toplumda farkındalık yaratacak.

Etkinlik, sadece gençlerle sınırlı olmayıp, Mersin halkının her kesimine açık olacak. Emirler Piknik Alanı'nda buluşacak olan gönüllüler, çevre temizliği yaparak çevreye olan duyarlılıklarını gösterecek ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakma hedefiyle hareket edecek.

Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’dan YEDAM’a Önemli Ziyaret Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’dan YEDAM’a Önemli Ziyaret

Mersin Yenişehir Gençlik Merkezi yetkilileri, “Daha temiz bir dünya için hep birlikte harekete geçmemiz gerekiyor. Bu etkinlik, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek ve doğayı korumak adına önemli bir adım. Tüm Mersin halkını bu anlamlı etkinliğe davet ediyoruz,” mesajını paylaştı.

Dünya Temizlik Günü’nde doğaya katkı sunmak isteyen Mersinliler, 20 Eylül Cuma günü sabah 09.30’da Emirler Piknik Alanı’nda bir araya gelecek.

Kaynak: Kadri Duman