Kadri Duman

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Çaltıbozkır’daki Asfalt Çalışmalarını İnceledi Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Çaltıbozkır’daki Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Mersin’in birçok noktasında, özellikle orta refüjde bulunan bitkileri sulamak için kullanılan sulama araçları, trafikte büyük sorunlara yol açıyor. Bu araçlar, trafiği yavaşlatmakla kalmıyor, aynı zamanda sulama sırasında yola sıçrayan su nedeniyle yolların kayganlaşmasına ve dolayısıyla kazalara davetiye çıkarıyor. Bu durum, özellikle motorlu araçlar için ciddi bir tehlike arz ediyor.

12Ebcb65 62Cf 496B 9F5F 39307Ca96C66

Kavşaklarda ve Sahil Yolunda Durum Daha da Vahim

Yalnızca sulama araçları değil, kavşaklarda bulunan sulama fıskiyeleri de benzer tehlikelere neden oluyor. Bu fıskiyeler, zaman zaman yanlış ayarlandığından dolayı yollara su taşmasına neden oluyor. Sahil yolunda yer alan sulama fıskiyeleri ise, su püskürtme ayarlarının bozulmuş olması nedeniyle sürücülerin görüşünü engelleyip araç kontrolünü kaybetmesine neden oluyor.

Buyuksehir In Modern Dokunuslar Iyla Mersin Yesile Doyuyor 1 6Ff12C08Cf03A2380967

Kurye Kaza Yaptı: “Yüzüme Su Geldi, Kontrolü Kaybettim”

Mersin’de kuryelik yapan C.Y, sahil yolunda yaşadığı tehlikeyi dile getirdi. Vizörü açık olan kaskından yüzüne fıskiyeden gelen su nedeniyle motor kontrolünü kaybettiğini ve kayarak düştüğünü belirtti. Neyse ki bu kaza ciddi bir yaralanmaya neden olmadı, ancak bu tür olaylar, sahil yolunda ve diğer noktalarda benzer kazaların yaşanabileceği konusunda sürücüleri uyarıyor.

Kaynak: Kadri Duman