Özel Haber

Mersin'de 15 Temmuz Şehitleri İçin Sancak Koşusu Düzenlenecek

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yılı kapsamında Beşiktaş Meydanı ile Cumhuriyet Meydanı arasında "Sancak Koşusu" düzenleyecek.

Abone Ol

Devrim Kartal

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde özel bir etkinlik duyurdu. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Mersin Valiliği tarafından organize edilen bu etkinlik, 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 20:00'de, Beşiktaş Meydanı ile Cumhuriyet Meydanı arasında "Sancak Koşusu" gerçekleştirilecek.

Bu koşu, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitleri anmak ve milli birlik ruhunu pekiştirmek amacıyla düzenleniyor. Etkinlik, geniş katılımla gerçekleşecek ve katılımcılar, milli duygularla dolu bir koşu yapacaklar. Koşu sırasında taşınacak Türk bayrakları ve sancaklar, anma etkinliklerine ayrı bir anlam katacak.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tüm vatandaşları bu anlamlı koşuya katılmaya ve bu özel günde şehitleri anmaya davet ediyor. Koşu, şehrin önemli noktalarından biri olan Beşiktaş Meydanı'ndan başlayıp, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek.