Özel Haber

Mersin’de Berber Ücretlerine Zam: Saç-Sakal Tıraşı 500 TL’ye Yükseldi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu’nun onayıyla berberlerdeki fiyat tarifeleri yenilendi. Zamlı tarifelere göre, saç ve sakal tıraşı, cilt bakımı gibi işlemlerde ciddi artışlar yaşandı.

Abone Ol

Ahmet Sütcü

Mersin'de berberler, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulunun onayıyla fiyat tarifelerinde artışa gitti. Yeni tarifelere göre, erkek berberlerinde en temel hizmetlerden biri olan saç ve sakal tıraşı, yıkama ve fön işlemiyle birlikte 500 TL'ye yükseltildi. Sadece saç tıraşı ise 250 TL olarak belirlendi.

Çocuk tıraşı ve saç boyama gibi hizmetlerde de fiyat artışı yaşandı. Çocuk tıraşı 250 TL’ye, saç boyama işlemi ise 400 TL’ye yükseldi. Keratin bakımı ve cilt bakımı gibi özel işlemler için ise müşterilerin artık 500 TL ödemesi gerekecek.

Berberlerin sunduğu diğer hizmetlerde de ciddi artışlar mevcut. Sakal tıraşı, saç yıkama ve fön işlemi bir arada yapıldığında 250 TL; kaş, ense, faul ve bıyık düzeltme işlemleri ise 100 TL olarak ücretlendiriliyor. Damat tıraşı ise artık 1.500 TL’ye yapılıyor.