Devrim Kartal

Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen KYGM Spor Oyunları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen şampiyonaya 16 ilden 40 sporcu katılım sağladı. 

G Mw L2 Ej W4 A Ajaln

03-05 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bilek Güreşi Türkiye Finali, KYGM Spor Oyunları takvimine ilk kez bu yıl eklendi.

Şampiyona; Atletizm, badminton, basketbol, bilardo, futbol, geleneksel Türk okçuluğu, halk oyunları, kort tenisi, masa tenisi, satranç, voleybol ve yüzme olmak üzere 13 farklı branşta yapıldı.

Akdeniz Bölgesi'nde Görülebilen Doğal Afetler Akdeniz Bölgesi'nde Görülebilen Doğal Afetler

Final müsabakalarının ardından Servet Tazegül Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgeleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan ile Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Esma Demir Öter tarafından takdim edildi.

KYGM Spor Oyunları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası, genç sporcular arasında dostluk ve rekabetin ön plana çıktığı keyifli bir organizasyon oldu.

G Mw L2T M Ws A A L0 P6

Editör: Devrim Kartal