TÜBİTAK 4004 “Geleceğin Bilim İnsanları Doğaya Yolculuk 3” Projesi Silifke'de Sergileniyor TÜBİTAK 4004 “Geleceğin Bilim İnsanları Doğaya Yolculuk 3” Projesi Silifke'de Sergileniyor

Tuğçe Dokumacı

Mersin'de haftanın ilk günü olan Pazartesi için hava durumu parçalı bulutlu ve zaman zaman sağanak yağış bekleniyor. İşte Mersin için 5 günlük hava durumu tahmini:

Mersin için haftalık hava durumu şöyle:

  • Pazartesi: En yüksek sıcaklık 28°C, en düşük sıcaklık 21°C olarak tahmin ediliyor. Hava parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı olacak. Rüzgarlar kuzeydoğudan saatte 13 km hızla esecek.
  • Salı: Gün boyunca hava 26°C ile 20°C arasında değişecek. Rüzgarlar kuzeydoğudan esmeye devam edecek. Hava parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı olacak.
  • Çarşamba: Sıcaklıklar 26°C'ye kadar çıkacak ve gece boyunca 20°C civarında olacak. Parçalı bulutlu bir gökyüzü bekleniyor.
  • Perşembe: Sıcaklık maksimum 24°C, minimum 23°C olacak. Hava genel olarak bulutlu geçecek.
  • Cuma: Gündüz sıcaklıkları 24°C'ye ulaşacak, gece ise 21°C civarında olacak. Parçalı bulutlu bir hava durumu hakim olacak.

Haftasonu ise hava açık ve güneşli olacak.

Bu tahminler, hafta boyunca açık ve kısmen bulutlu gökyüzü ile çok hafif rüzgarların hakim olacağını gösteriyor, bu da dışarıda yapılacak etkinlikler için hoş koşullar sunuyor.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı