Devrim Kartal

Ailesiyle Mersin'de tatil yapan oyuncu Mustafa Üstündağ, bazı turistlik yerlerin işletmesini özel şirkete devreden Kültür ve Turizm Bakanlığı'na sitem etti.

MERSİN’İN EURO BÖLGESİNE BAĞLANDIĞINI BİLMİYORDUM

Instagram hesabından hem TC kimliğini hem de Cennet-Cehennem mağaralarının biletlerini yayınlayan oyuncu " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak üzerimde euro olmadığı için utandım. Çünkü Mersin'in ben euro bölgesine bağlandığını bilmiyordum. Bunlar da Kültür Bakanlığı'nın üzerlerinde euro ibaresi olan 4 tane bilet. Dün gittiğimde Cennet – Cehennem 435 liraydı. Haftaya gelirseniz 550 lira verebilirsiniz. Çünkü euro olarak alıyorlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı  ''SİGMA'' denen bir şirkete devretmiş burayı" dedi

Mersinli Sporcu Türkiye'yi Zirveye Taşıdı Mersinli Sporcu Türkiye'yi Zirveye Taşıdı

YEĞENİM VE EVLADIMIN 10 YAŞINDA OLDUĞUNU İSPATLAYAMADIM

Yeğeni ve oğlunun 10 yaşında olmasına karşın onlar için de bilet almak durumunda bırakıldığını anlatan Üstündağ, “Ben Türkiye vatandaşı olduğumu ispatlayamadığım gibi, yeğenim ve evladımın 10 yaşında olduklarını ispatlayamadım. Bu çocukların 18 yaşında olduğunu ispatlayan herkese tam altın vereceğim. İnanmayan İsviçreli bilim adamlarına başvursun” diye konuştu.

Kaynak: Devrim Kartal