Gündem

“Mersin’de ivedi olarak lobi oluşturulmalı”

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen gazetemizi ziyaret etti. Vekil Ekmen Mersin’de ivedi olarak lobi oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. İlgili kurumlara gittiğinin de altını çizdi ve diğer parti vekillerine de çağrı yapılmasını teklif ettiğini açıkladı.

Abone Ol

İMECE Gazetemizi ziyaret eden DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen önemli açıklamalarda bulundu. Mersin’in sorunlarının farkında olduğunu ve her fırsatta meclise taşıdığını ifade eden DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Mersin’de lobiciliğin oluşturulması için çağrıda bulundu. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na gittiğini ve bu konuyu görüştüğünü ifade eden Ekmen, “Hem Ayhan Kızıltan zamanında hem de şimdiki başkan Hakan Sefa Çakır MTSO’yu ziyaret ettim ve bu konuyu görüştüm. Diğer parti vekilleriyle de bir araya gelinmesi için çağrı yapılması gerektiğini düşündüğümü söyledim” dedi.

“SORUNLARI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYORUM”

DEVA Partili Vekil Ekmen, Mersin’in bütün sorunların meclise taşımaya çalıştığını söyledi. Ekmen, “Sorunları birinci ağızdan da dinlemeye gayret gösteriyorum. Esnafından çiftçisine herkese ziyaret etmeye çalışıyorum. Dertlerini dinliyor mecliste bunu paylaşıyor ve çözüm arıyorum. Bizi halk seçti elbette ki onların sorunlarıyla alakadar olacağım. Olmalıyım. Herkes olmalı. Mersin’de bir türlü bitirilemeyen havaalanı sorunu, yine bitirilemeyen herkesin de dediği gibi ‘yılan hikayesi’ne dönen Çeşmeli Yolu, ana konteyner meselesi, çiftçilerimizin ve özellikle şu zamanda limon üreticilerinin sorunları gibi meselelerin takipçisiyim olmaya da devam edeceğim” diye konuştu.

“LOBİ OLUŞTURULMASI İÇİN BİR ARAYA GELİNMELİ”

Mersin’in temel sorunlarından biri olan lobicilik sorununa da değinen Ekmen, “Mersin’in gelişmesini istiyorsak öncelikle bir lobi kurulmalı. Hatta bunun için MTSO’yu iki defa ziyaret ettim ve konuyu ilettim. Hem Ayhan Bey zamanında bir ziyarette bulunmuştum hem de yeni başkan seçilen Hakan Bey zamanında ziyarette bulundum. Bu meselenin siyasi parti gözetmeksizin ‘Mersinimiz’ için çözüm noktasında bir araya gelinmesi için diğer vekillere de çağrı yapılması gerektiğini düşündüğümü söyledim. Umarım Mersinimiz için bir araya geliriz ve lobi oluşturulur” ifadelerini kullandı.