Ahmet Sütcü

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu Mersin İl Temsilciliği iş birliğinde organize edilen Kamu Spor Oyunları 3X3 Basketbol Müsabakaları, büyük heyecanla tamamlandı. Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvada Mersin'deki kamu kurumlarında görev yapan personeller kıyasıya mücadele etti.

Çukurova Cup Başlıyor Çukurova Cup Başlıyor

Kurumsal iş birliği ve sporla sağlıklı yaşam hedefi

Kamu kurumları arasında iş birliğini güçlendirmek, personelin hem bedenen hem de ruhen sağlıklı olmasını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen turnuva, “Gel Sporla Buluşalım” mottosuyla düzenlendi. Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda Mersin'deki kamu çalışanları bir araya gelerek dostça yarıştı.

Turnuvanın şampiyonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü

3X3 Basketbol İl Seçmeleri sonucunda Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. İkinci sırayı Sahil Güvenlik ve Akdeniz Bölge Komutanlığı alırken, üçüncülüğü ise İl Tarım Müdürlüğü elde etti. Her biri birbirinden çekişmeli geçen karşılaşmalar sonucunda dereceye giren takımlara ödülleri, İl Hakem Kurulu Üyesi Ahmet Altıparmak tarafından verildi.

Bölge Müsabakalarına Katılım Hakkı

Kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren takımlar 02-06 Ekim tarihleri arasında Isparta'da düzenlenecek olan Bölge Müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Basketbol, voleybol ve masa tenisi dallarında Mersin'i temsil edecek olan takımlar, bölge turnuvalarında başarılı olmak için hazırlıklarına devam ediyor.

Kaynak: Ahmet Sütcü