Ahmet Sütcü

Türkiye Şampiyonası’nda Haltercilerden Mersin’e İki Kupa Türkiye Şampiyonası’nda Haltercilerden Mersin’e İki Kupa

Mersin'de kamu kurumları çalışanlarına yönelik düzenlenen "Kamu Spor Oyunları" heyecanı başladı. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi, Basketbol ve Voleybol Federasyonları Mersin İl Temsilcilikleri iş birliğinde organize edilen bu etkinlik, 03-20 Eylül tarihleri arasında devam edecek.

Servet Tazegül Spor Salonu ve Mersinli Ahmet Spor Salonu’nda gerçekleştirilen masa tenisi, basketbol ve voleybol müsabakalarına, çeşitli kamu kurumlarından personel katılıyor. "Gel Sporla Buluşalım" mottosuyla düzenlenen bu organizasyon, kurumlar arasında iş birliğini artırmayı ve çalışanların beden ve ruh sağlığını korumayı hedefliyor. Ayrıca, spor yapma alışkanlığını kazandırmayı amaçlayan Kamu Spor Oyunları, bu yıl da renkli ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olacak.

G X Nsb Ud W Q A A L X Y

Mersin İl Seçmeleri sonucunda kadın ve erkek kategorilerinde birinci olan takımlar, 02-06 Ekim tarihleri arasında Isparta’da düzenlenecek olan Bölge müsabakalarına katılma hakkı elde edecek. Bu seçmeler, kamu personelinin spora teşvik edilmesi ve sosyal hayatlarına hareket katılması amacıyla büyük önem taşıyor.

Kaynak: Ahmet Sütcü