Ahmet Sütcü

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Mersin İl Temsilciliği’nin iş birliğinde düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Müsabakaları tamamlandı. Mersin’deki kamu kurumlarında görev yapan personelin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın amacı, kurumlar arasında iş birliğini artırmak, beden ve ruh sağlığını desteklemek, aynı zamanda spor yapma alışkanlığını kazandırmaktı. Turnuva, "Gel Sporla Buluşalım" mottosuyla geniş bir katılım gördü.

Masa tenisi heyecanının yaşandığı Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada erkeklerde Mut Kaymakamlığı birinci, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü ve Tarsus Ceza İnfaz Kurumu dördüncü oldu. Kadınlarda ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinciliği elde ederken, 112 Acil Servis ikinci, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncülükle turnuvayı tamamladı.

Dereceye giren takımlara ödülleri Türkiye Masa Tenisi Mersin İl Temsilcisi Mehmet Erkal, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt ve İdare Şube Müdürü Erhan Karaoğlan, Mersin GSB Öğrenci Yurdu Müdürü Abdülcebar Oğul ve müsabaka hakemleri tarafından verildi. Turnuvada, çekişmeli geçen müsabakalar ve kurumların gösterdiği dostluk havası dikkat çekti.

Tropikal Meyve Şenliği Mersin’de Başlıyor: "Onlar da Artık Mersinli" Tropikal Meyve Şenliği Mersin’de Başlıyor: "Onlar da Artık Mersinli"

Ekran Görüntüsü 2024 09 24 120711

Kaynak: Ahmet Sütcü