17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü

Devrim KARTAL

Mersin Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Merkezdeki yaşlı bireyler ve çocuklar, "Yetişkin Çocuk Buluşması" projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kahvaltının ardından Türküler, şarkılar ve marşlar eşliğinde şenlikli bir atmosferde birlikte vakit geçiren katılımcılar, kuşaklar arası dayanışmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Merkezin Müdürü ve proje Koordinatörü Mustafa Sarı, birlikte yaşama kültürünü pekiştirmeyi, aile bağlarını güçlendirmeyi ve toplumun her bireyinin mutluluğuna katkıda bulunmayı amaçladıklarını vurgulayarak, “Merkezimizde faaliyetlere katılan 60 yaş  üstü yetişkinlerimizle çocuklarımızı "Yetişkin  Çocuk buluşması" projesi kapsamında, belirli gün ve haftalarda  bir araya getiriyoruz.” Şeklinde konuştu.

Mustafa Sarı, son olarak hedeflerinin, toplumun tüm bireylerinin daha mutlu olması olduğunu dile getirerek, “Yaşanabilir bir ülke olmamız için canla başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Devrim Kartal