Bakırhan: “İzlenen Narin’in Katilleri Değil, Devletin Çürümüş Örgütlülüğüdür” Bakırhan: “İzlenen Narin’in Katilleri Değil, Devletin Çürümüş Örgütlülüğüdür”

Tuğçe Dokumacı

Mersin İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Hakları Komitesi, yaşlılar ve çocuklarla birlikte özel bir yat gezisi düzenledi. "100 Yılın Aktif Yaşam Merkezi" projesi kapsamında Silifke Taşucu'nda gerçekleştirilen bu etkinlikte, çocuk haklarını tanıtma ve kuşaklar arası ilişkileri güçlendirme amacı güdüldü.

Fedff2E1 C9Ff 4D2C B0B3 51590Ee3883A

Etkinliğe toplamda 85 kişi katıldı. Çocuklar ve 60 yaş üstü yetişkinler, denize girme, türkü söyleme ve halay çekme gibi çeşitli aktivitelerle eğlenceli bir gün geçirdiler. İl Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa Sarı, bu tür etkinliklerin çocuk ve yetişkinler arasındaki saygı ve sevgi bağlarını güçlendirmeyi, ayrıca çocuk haklarının daha etkin bir şekilde tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını belirtti. Sarı, bu ve benzeri projelerle Mersin'de devletin şefkat ve merhamet elinin her zaman hissedilmesi için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

41D92B1F D2Da 4Ad0 A580 Ca2Eae622Ea5

Kaynak: Tuğçe Dokumacı