Devrim KARTAL

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP) arasında imzalanan protokol çerçevesinde, İsmet İnönü Bulvarı ile Liman A Kapısı arasındaki Liman Caddesi'nde yapılacak çalışmalar nedeniyle yol, 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 21.00'den itibaren 16 Haziran 2024 tarihine kadar trafiğe kapatılacaktır. Belediye, bu süre zarfında yol kapama duyurusunu ve alternatif güzergâhları içeren detaylı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Kapatılacak Liman Caddesi'ni kullanacak sürücüler için alternatif güzergahlar belirlendi. Belirlenen alternatif yollar, Mersin İdmanı, Ethem Gönenç Caddesi, Abide Kavşağı ve diğer ana arterler üzerinden sağlanacak. Yapılan duyuruda, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları ve bölgedeki trafik işaretlerine dikkat etmeleri konusunda uyarılar yapıldı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Kapalı olacak yol ve alternatif güzergah krokisi ile ilgili detaylı bilgilere belediyemizin web sitesinden ulaşabilirsiniz. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için gerekli tüm önlemler alınmıştır" ifadelerine yer verildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, yapılan çalışmaların bölge halkına ve şehir trafiğine katkı sağlamasını hedefliyor.

Yangın Anında Hayat Kurtaracak İlk Müdahale Adımları Yangın Anında Hayat Kurtaracak İlk Müdahale Adımları

G Or S1I9 Xs A A U4C A

Kaynak: Devrim Kartal