Tuğçe Dokumacı

Mersin’de ‘Patifest’ Başlıyor Mersin’de ‘Patifest’ Başlıyor

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün "Haziran Ayı Motor Sporları Ayı" etkinlikleri başlıyor. Motor sporları tutkunları, AVM'lerde düzenlenen tanıtım günlerinde bir araya gelerek heyecan dolu anlar yaşıyor.

Palm City AVM'de Motor Sporları Tutkunları Buluşuyor

06 Temmuz 2024 Cumartesi günü, Palm City AVM'nin açık hava etkinlik alanı, motor sporları severler için adeta bir buluşma noktasına dönüştü. Saat 10.00'dan itibaren başlayan etkinlikler, gece saat 22.00'ye kadar devam edecek. Saat 18.00-21.00 arasında 7-13 yaş arası çocuklar için test sürüşleri düzenlenecek. Katılımcılar, farklı motor sporları disiplinlerini yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

Sayapark AVM'de Motosiklet Serüveni

07 Temmuz 2024 Pazar günü ise Sayapark AVM'nin zemin katında motor sporları tutkunları bir kez daha bir araya gelecek. Etkinlikler yine sabah saat 10.00'da başlayacak ve akşam saat 22.00'ye kadar sürecek. Özellikle saat 18.00-21.00 arasında düzenlenecek olan motosiklet parkuru, 7-13 yaş arası çocuklar için unutulmaz bir deneyim sunacak.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu etkinlikler, motor sporlarına ilgi duyan herkesi AVM'lerde bir araya getirerek farklı spor branşlarının önemini vurguluyor.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı