Özel Haber

Mersin'de Spor Altyapısına Güçlendirme Hamlesi: Toroslar Bocce Tesisi ve Mersinli Ahmet Spor Salonu İncelemeleri

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Mersin'deki spor tesislerinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Toroslar Bocce Tesisi ve Mersinli Ahmet Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

Ziyaret sırasında, Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir'den devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlk olarak, 29 Ekim-3 Kasım 2024 tarihlerinde Mersin'in ev sahipliği yapacağı "Kadınlar Volo Avrupa Şampiyonası" öncesinde hazırlıkların sürdüğü Toroslar Bocce Tesisi'nde incelemelerde bulunan Öz, şampiyona için yapılan son düzenlemeleri yerinde gözlemledi. İlçe Müdürü Mehmet Özdemir'den tesisin şampiyonaya hazırlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Ardından, Mersinli Ahmet Spor Salonu'na geçen Öz, burada GSB Spor Okulları kapsamında ücretsiz voleybol eğitimi alan gençlerle bir araya geldi. Kurum antrenörleri eşliğinde gerçekleştirilen antrenmanları izleyen İl Müdürü, sporcularla sohbet etti ve çalışmaları yakından takip etti. Tesisteki gelişmeleri değerlendiren Öz, tesis amiri Nesimi Sarı'dan salonun mevcut durumu ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün tesis incelemeleri, Mersin'in spor altyapısının güçlendirilmesine ve gençlerin sporla buluşmasına yönelik çalışmalarının devam ettiğini gösteriyor.