Meryem KARADAĞ/Rabia ARSLAN

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Korykos Antik Kenti'nin parçası olan Erdemli ilçesindeki Kızkalesi ve devamındaki kentin batı sahillerine ulaşmak isteyenler vatndaşlar Çeşmeli'den itibaren bu bölgeye ulaşım sağlamak için D- 400 Karayolu'nda uzun kuyruklar oluşturuyor.

Kurban Bayramı'nın dördüncü gününde yollarda hala trafik çilesi devam ederken tatilciler isyan etti. Her tatil döneminde yaşanan bu manzaraların son bulması için yapılan çağrılara rağmen Çeşmeli otobanın Taşucu'na uzatılması projesinin gecikmesine isyan etti tatilciler.

Tatil için gelen bir vatandaş, 'Her sene Mersin'de aynı sıkıntı, burası turizm şehri niye bu yol sorununu çözmüyor bu yetkililer anlamış değilim. Mersin'e yakışmıyor bu uzun trafik görüntüleri. Ben bazen yola çıktığıma pişman oluyorum. Oysa tatilin amacı mutlu olmak, kafa dinlemek ama ne yazık ki böyle trafikler çileden çıkarıyor' dedi.

Alışverişlerde Fiş ve Fatura İhmaline Yüksek Cezalar Geliyor Alışverişlerde Fiş ve Fatura İhmaline Yüksek Cezalar Geliyor

Editör: Haber Merkezi