Devrim Kartal

Mersin Yenişehir'de  meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir araç park halindeki üç araca çarptı. Kazanın ardından alev alan araç, çevre esnafı tarafından yangın tüpleri ile söndürüldü.

Olay, sabah saatlerinde Pozcu'da GMK Bulvarı üzerinde  gerçekleşti. Kavşaktan dönerken kontrolünü kaybeden sürücü, yol kenarında park halinde duran araçlara çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Çarpan araç alev almaya başladı. Çevredeki esnaf ve vatandaşlar, yangın tüplerini kullanarak alevleri kısa sürede kontrol altına aldı ve yangın diğer araçlara sıçramadan söndürüldü.

88F26Edd 84Da 4343 8E80 825468Dd784B

Bahar ve Nihal Candan’ın aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davasında ara karar açıklandı Bahar ve Nihal Candan’ın aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davasında ara karar açıklandı

Kontrolünü kaybedip kaza yapan sürücü, kavsaktan dönerken minibüs sıkıştırdığı için direksiyonu sağa kırdığını sonra da toparlayamadığını aktardı. 

Kazanın ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler, olay yerinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve kazanın nedenini araştırmak üzere çalışma başlattı.

C5Ed7128 Ade2 4467 9Fe0 3Bba34119Dc2

Kazada şans eseri can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: Devrim Kartal