Asayiş

Mersin'de Zincirleme Kaza: Araç Alev Aldı

Mersin Yenişehir'de sabah saatlerinde GMK Bulvarı üzerinde meydana gelen zincirleme kazada, kontrolden çıkan bir araç park halindeki üç araca çarptı.

Abone Ol

Devrim Kartal

Mersin Yenişehir'de  meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir araç park halindeki üç araca çarptı. Kazanın ardından alev alan araç, çevre esnafı tarafından yangın tüpleri ile söndürüldü.

Olay, sabah saatlerinde Pozcu'da GMK Bulvarı üzerinde  gerçekleşti. Kavşaktan dönerken kontrolünü kaybeden sürücü, yol kenarında park halinde duran araçlara çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Çarpan araç alev almaya başladı. Çevredeki esnaf ve vatandaşlar, yangın tüplerini kullanarak alevleri kısa sürede kontrol altına aldı ve yangın diğer araçlara sıçramadan söndürüldü.

Kontrolünü kaybedip kaza yapan sürücü, kavsaktan dönerken minibüs sıkıştırdığı için direksiyonu sağa kırdığını sonra da toparlayamadığını aktardı. 

Kazanın ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler, olay yerinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve kazanın nedenini araştırmak üzere çalışma başlattı.

Kazada şans eseri can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.