Özel Haber

Mersinli Girişimcilere Büyük Fırsat!

TİM-TEB Girişim Evi Start-Up Programı, Mersin’deki teknoloji odaklı girişimcilere küresel pazarlara açılma ve devlet desteklerinden faydalanma imkânı sunuyor. Son başvuru tarihi: 18 Eylül 2024.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

Mersin’de girişimcilik ekosistemi her geçen gün daha da büyüyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) iş birliği ile hayata geçirilen TİM-TEB Girişim Evi Start-Up Programı, Mersin’deki girişimcilere büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor.

2015 yılından bu yana Mersin’in de içinde bulunduğu 7 farklı ilde faaliyet gösteren bu program, teknoloji odaklı girişimlerin sürdürülebilirliği ve hızla büyümesi için kapsamlı destekler sağlıyor.

Girişim Evleri bugüne kadar 2.000'den fazla teknoloji girişimcisini destekleyerek, ekosistemin büyümesine katkıda bulundu. Mersinli girişimciler de bu kapsamda devlet desteklerine kolayca ulaşabilir, büyüme aşamalarında hız kazanabilir ve ihracat hedeflerini gerçekleştirebilirler.

Mersin’de Girişimcilere Sağlanan Destekler

  • Devlet Desteklerine Kolay Erişim
  • Teknoloji ve İhracat Desteği
  • Finansal Destek ve Yatırımcı Erişimi
  • Global İletişim Ağı: Program sayesinde 94 ülkedeki yatırımcı ve iş dünyası ile doğrudan iş birliği fırsatları sunuluyor.

Son başvuru tarihi 18 Eylül 2024 olan bu program, Mersinli girişimciler için büyük bir fırsat niteliğinde. Hem yerel hem de global pazarlarda var olma şansı arayan girişimciler, bu fırsatı kaçırmamalı.

Geleceğin yenilikçi teknolojilerini şekillendirmek isteyen tüm Mersinli girişimciler, TİM-TEB Girişim Evi Start-Up Programı'na başvurarak bu büyük ağın bir parçası olabilirler.