Ahmet Sütcü

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersinli milli boksörler Busenur Yazan ve Zeliha Özdemir'i, uluslararası arenalarda elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik etti. Yazan'ın 21 Haziran-03 Temmuz 2024 tarihleri arasında Bosna Hersek'te düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda 66 kg Avrupa şampiyonu olduğu ve Özdemir'in ise 02-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Hırvatistan’da gerçekleştirilen Genç Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda 75 kg'da Avrupa 3’üncüsü olduğunu belirtildi.

İl Müdürü Demir, Mersinli sporcuların bu başarılarının tesadüf olmadığını vurgulayarak, "Ülkemizi ve ilimizi bu şekilde uluslararası arenalarda temsil ederek bizleri gururlandıran Busenur Yazan ve Zeliha Özdemir'i yürekten kutluyorum. Özellikle uluslarası organizasyonlarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla birçok gencimize örnek olacaklarına inanıyorum" dedi.

Ekmek Ve Adalet Komisyonu Üyelerinden İmece Çalışanlarına Ziyaret Ekmek Ve Adalet Komisyonu Üyelerinden İmece Çalışanlarına Ziyaret

Ekim ayında Hırvatistan'da gerçekleştirilecek olan Dünya Boks Şampiyonası'na hazırlıklarını sürdüren sporculara ve antrenörlerine başarılar dileyen Demir, "Dünya Boks Şampiyonası’ndan da madalyalarla döneceklerine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar'ın da hazır bulunduğu kabulde, Mersinli milli boksörler Busenur Yazan ve Zeliha Özdemir ile Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı aynı zamanda  Mersin İl Temsilcisi Filiz Oral ve antrenörleri Naci Oral, İl Müdürü Ökkeş Demir'e verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ileterek Dünya Boks Şampiyonası’ndan madalya sözü verdiler.

Kaynak: Ahmet Sütcü