Arda Turan: "Süperstarların çok iyi oynadığı bir Beşiktaş var" Arda Turan: "Süperstarların çok iyi oynadığı bir Beşiktaş var"

Yılyak Samsunspor'a yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan MSK ekibi, geçen hafta kendi evinde ise Finalspor'a 11 farkla yenilmişti.ÇBK-Yılyak Samsunspor karşılaşması Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşirken ev sahibi Yılyak Samsunspor maçın henüz ilk dakikalarında 9-0 öne geçti. Maça kötü başlayan MSK ekibi ise ilerleyen dakikalarda toparlanarak skoru 11-7 yaptı.Çeyreğin bitmesine az bir sürede skoru eşitlemeye çalışan MSK, Yılyak Samsunspor'a 2 puan geride kalarak çeyreği kapattı.

2. ÇEYREKTE MSK 1 PUAN GERİDE KALDI

2.çeyreğe ritimde başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Klübü, Jones'in sayısı ile farkı 1'e indirmeyi başardı. Karşılıklı sayıların ardında skorun ev sahibinin üstünlüğüyle 20-21 olduğu karşılaşmada Yılyak Samsunspor, devre bitimine 6 dakika 50 saniye kalan konuk MSK ekibini molaya gönderdi. Molaya 20-25 skor farkı ile çıkan Mersin ekibi, mola dönüşü skor farkını 1'e düşürdü. Çekişmeli maçta puan farkını kapatmaya izin vermeyen Samsun ekibi devreye 1 sayı fark atarak 39-38 ile önde girdi.

Yılyak Samsunspor 43-42, 51-42,53-42,56-42, gibi sayı üstünlüğü ile önde sürdürdüğü mücadeledesinde son olarakta 63-48 skor üstünlüğü ile farkı açarak 3. çeyreğe gitti. Samsun ekibi son çeyreğe ise motivasyonunu daha da arttırarak etkili başladı. Maç bitimine 6 dakika 55 saniye kala skoru 71-50 ile önde götüren Samsunlu ekip, Mersin MSK, ekibinin çok fazla top kaybetmesi ile mücadeleyi 21 puan farkla kazandı. Yılyak Samsunspor'a 84-63 skoruyla yenilen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Klübü (MSK) zirve mücadelesinde 43 puanla 3.sıraya geriledi. (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi