Spor

MERSİNLİ MSK EKİBİ SAMSUN'DA YENİLGİYE UĞRADI

Türkiye Erkekler Basketbol liginde mücadele eden MSK,24.hafta karşılaşmasında Yılyak Samsunspor'a 21 puan farkla yenildi

Abone Ol

Yılyak Samsunspor'a yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan MSK ekibi, geçen hafta kendi evinde ise Finalspor'a 11 farkla yenilmişti.ÇBK-Yılyak Samsunspor karşılaşması Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşirken ev sahibi Yılyak Samsunspor maçın henüz ilk dakikalarında 9-0 öne geçti. Maça kötü başlayan MSK ekibi ise ilerleyen dakikalarda toparlanarak skoru 11-7 yaptı.Çeyreğin bitmesine az bir sürede skoru eşitlemeye çalışan MSK, Yılyak Samsunspor'a 2 puan geride kalarak çeyreği kapattı.

2. ÇEYREKTE MSK 1 PUAN GERİDE KALDI

2.çeyreğe ritimde başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Klübü, Jones'in sayısı ile farkı 1'e indirmeyi başardı. Karşılıklı sayıların ardında skorun ev sahibinin üstünlüğüyle 20-21 olduğu karşılaşmada Yılyak Samsunspor, devre bitimine 6 dakika 50 saniye kalan konuk MSK ekibini molaya gönderdi. Molaya 20-25 skor farkı ile çıkan Mersin ekibi, mola dönüşü skor farkını 1'e düşürdü. Çekişmeli maçta puan farkını kapatmaya izin vermeyen Samsun ekibi devreye 1 sayı fark atarak 39-38 ile önde girdi.

Yılyak Samsunspor 43-42, 51-42,53-42,56-42, gibi sayı üstünlüğü ile önde sürdürdüğü mücadeledesinde son olarakta 63-48 skor üstünlüğü ile farkı açarak 3. çeyreğe gitti. Samsun ekibi son çeyreğe ise motivasyonunu daha da arttırarak etkili başladı. Maç bitimine 6 dakika 55 saniye kala skoru 71-50 ile önde götüren Samsunlu ekip, Mersin MSK, ekibinin çok fazla top kaybetmesi ile mücadeleyi 21 puan farkla kazandı. Yılyak Samsunspor'a 84-63 skoruyla yenilen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Klübü (MSK) zirve mücadelesinde 43 puanla 3.sıraya geriledi. (HABER MERKEZİ)