Devrim Kartal

Türkiye Tenis Federasyonu, Quad tenis dalında dünya sıralamasında 6. sırada yer alan milli sporcumuz Ahmet Kaplan'ın, 28 Ağustos-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı kazandığını duyurdu. Federasyon, bu önemli gelişmeyi sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla kamuoyu ile paylaştı. Paylaşımda, "Ahmet Kaplan Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda. Quad dünya 6 numarası milli sporcumuz Ahmet Kaplan 28 Ağustos-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na kota kazandı. " ifadelerine yer verildi.

Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de Kaplan'ın bu başarısını kutlayarak, bir tebrik mesajı yayınladı. İl Müdürlüğü'nün mesajında, "Mersinli milli gururumuz Ahmet Kaplan'ı tebrik ediyor, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda yürekten başarılar diliyoruz" denildi.

Ahmet Kaplan'ın bu başarısı, Türkiye'nin paralimpik sporlarındaki yükselişini ve uluslararası alanda elde ettiği başarıları temsil etmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Kaynak: Devrim Kartal