Özel Haber

Mersinli Sporcu Şule Nur Tekeli, Dünya Şampiyonasında

Peru'nun Lima kentinde düzenlenecek "Havalı Ateşli Silahlar Tüm Dallar Gençler Dünya Şampiyonası"na katılacak Mersinli sporcu Şule Nur Tekeli ve Milli Takım Antrenörü Enes Yayla, şampiyona öncesinde Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin'i ziyaret etti.

Abone Ol

Ahmet Sütcü

Peru’nun Lima kentinde 26 Eylül - 7 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Havalı Ateşli Silahlar Tüm Dallar Gençler Dünya Şampiyonası"nda Türkiye’yi temsil edecek sporcular arasında Mersinli sporcu Şule Nur Tekeli yer alıyor. Tekeli, Atıcılık Antrenörü Enes Yayla ile birlikte büyük organizasyona katılmak üzere hazırlıklarını sürdürürken, Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İlçe Müdürü Keskin, genç sporcuyu ve antrenörünü tebrik ederek, onlara başarılar diledi. Keskin, şampiyonada Şule Nur Tekeli ve Enes Yayla’nın ülkemizi ve Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceklerine ve başarılı bir sonuçla döneceklerine yürekten inandığını dile getirdi.
Şule Nur Tekeli ve antrenörü Enes Yayla ise kendilerine verdiği desteklerden dolayı Ferhat Keskin’e teşekkür ederek, şampiyona öncesi hazırlıklarına moral bulduklarını belirttiler.