Ahmet Sütcü

Tarsus ve Karapınar Ticaret Borsaları, Ortak Yönetim Kurulu Toplantısında Buluştu Tarsus ve Karapınar Ticaret Borsaları, Ortak Yönetim Kurulu Toplantısında Buluştu

Ankara Kahramankazan'da düzenlenen "Petank Avrupa Ümit Erkekler ve Ümit Kadınlar ŞampiyonaMilli Takım Seçmeleri" büyük bir heyecana sahne oldu. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu'nun 2024 faaliyet programında yer alan bu önemli organizasyonda mücadele eden Mersinli sporcular Murat Oruç, Ahmet Asaf Boran ve Ayşenur Barış, üstün performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çekti. Sporcular, İspanya'da yapılacak Avrupa şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.
Mersinli sporcuların başarılarının ardından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Mersinli sporcularımızı ve onların başarılarında büyük pay sahibi olan antrenörlerimiz Kutbettin Usul ve Eyyüphan Demirağ'ı tebrik ediyor, Avrupa Şampiyonasında yürekten başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Performansları sonucunda Milli Takım'a seçilen Mersinli genç sporcular, 3-6 Ekim tarihleri arasında İspanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecekler.

Kaynak: Ahmet Sütcü