Mut Gençlik Merkezi Portatif Yüzme Havuzu Hizmete Girdi Mut Gençlik Merkezi Portatif Yüzme Havuzu Hizmete Girdi

Kadri Duman

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD), son yönetim kurulu toplantısını tüm üyelerin katılımıyla Erhan Deniz Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıda, derneğin köklü geçmişi ve bölgedeki projeleri masaya yatırıldı. MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, derneğin bölgenin üreten gücü olduğunu vurgulayarak, “MESİAD’ın geçmişine yakışır, gelecekte kentimize değer katacak projeler yürütmeye çalışıyoruz. MESİAD gücünü her zaman üyelerinden almıştır. Bu yüzden gelişmeleri aktarmak için üyelerimizle bir araya geldik” dedi.

Toplantıya katılanlar arasında MESİAD’ın kurucularından ve önceki dönem başkanlarından Musa Timur, Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, Ahmet Akkurt, Serdar Demirağ, YİK Başkanı Ali Can, Arbel A.Ş. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan gibi önemli isimler yer aldı. Güler, toplantıda nazım imar planları hakkında bilgi verirken, MESİAD’ın misyonunu ve tarihçesini de anlattı.

Geçtiğimiz ay düzenlenen Mersin çalıştayının değerlendirildiği toplantıda, çalıştay sonrası yapılan faaliyetler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, MESİAD'ın kurucu olduğu Mersin Üniversitesi Geliştirme Vakfı (MÜGEV) ve vakfın çalışmaları hakkında bilgi sunan MESİAD Başkan Vekili ve MÜGEV Başkan Yardımcısı Servet Çamurdaş, vakfın önemli projelerini üyelerle paylaştı.

MESİAD’a yeni katılan üyeler de toplantıda kendilerini tanıtarak dilek ve temennilerini ilettiler.

Kaynak: Kadri Duman