Kültür Sanat

MEÜ’de Bahar Şenlikleri Eşsiz Konserlerle Taçlanıyor

Mersin Üniversitesi 27. Kültür Ve Bahar Şenlikleri kapsamında Manga Ve Köfn Grupları konser verecek.

Abone Ol

Ahmet Sütcü

Mersin Üniversitesi, geleneksel Kültür ve Bahar Şenlikleri kapsamında unutulmaz bir müzik şölenine ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin sevilen müzik gruplarından Manga ve son yıllarda özellikle gençlerin ilgiyle takip ettiği Köfn, 20 ve 21 Mayıs'ta Mersin Üniversitesi Stadyumu'nda sahne alacak.

Köfn grubunun enerjik performansı, 20 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00'da Mersin Üniversitesi Stadyumu'nda hayranlarıyla buluşacak. Ardından, 21 Mayıs Salı günü aynı sahne Manga'nın etkileyici performansına ev sahipliği yapacak. Konserlerin, üniversite öğrencileri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor olmasıyla birlikte, etkinlik Mersin'in müzik dolu günlerine damgasını vuracak.

Mersin Üniversitesi, her iki gün de konserin ücretsiz ve açık havada gerçekleştirileceğini belirterek konserin düzenleneceği mekan olan Mersin Üniversitesi Stadyumu'na tüm müzikseverleri davet etti.

Bu eşsiz müzik etkinliği, gençlerin ve müzik tutkunlarının unutulmaz anlar yaşamasına olanak tanıyacak. Mersin Üniversitesi öğrencileri müzik dolu günler için 20 ve 21 Mayıs'ı şimdiden takvimlerine işaretledi.