Tahir Karaman

Pazarın, kadın emeğiyle büyüdüğüne ve yerel ekonomiye katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Tuncer, kadınların el emeğiyle ürettikleri ürünleri yakından inceledi. Pazardaki üreticilere hayırlı işler dileyen Tuncer, kadınların üretim gücü ve toplumsal rollerinin altını çizerek, ekonomiye ve topluma yaptıkları katkıların çok değerli olduğunu vurguladı.

Başkan Tuncer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kadın emeğine verdikleri desteğin devam edeceğini belirtti. Kadın üreticilerin daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak ve onların ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarına yardımcı olmak adına her türlü desteği sunacaklarını ifade etti. Tuncer, “Üreten ve emekçi kadınlarımızın her daim yanında olmaya, onlara her alanda destek vermeye devam edeceğiz. Kadınlarımızın ekonomiye katılımı ve güçlü bir toplum inşa etmedeki rolü çok büyük. Biz de yerel yönetim olarak onların bu çabalarını her zaman destekleyeceğiz,” dedi.

Mersin’de TÜBİTAK Destekli Proje: "Gören Gözüm Akran Çevrem" Başarıyla Tamamlandı Mersin’de TÜBİTAK Destekli Proje: "Gören Gözüm Akran Çevrem" Başarıyla Tamamlandı

Ziyaret sırasında üreticilerle sohbet eden Başkan Tuncer, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri geliştireceklerini belirtti. Kadın emeğiyle üretilen ürünlerin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak ve yerel üretimi teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Tuncer, kadınların toplumsal yaşamda daha fazla söz sahibi olması gerektiğini vurguladı.

3F347Ec2 330E 4Eeb 8711 9Ae20D5E114B

Kaynak: Tahir KARAMAN