Özel Haber

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın Saha Programı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 5 Mart Salı günü Mezitli'de jandarma ziyareti, seçim ziyaretleri, dernek ve esnaf buluşmaları olmak üzere dolu dolu bir programını paylaşarak, "Mezitli'ye Gönülden Bağlıyız" mesajını verdi.

Abone Ol

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 5 Mart Salı günü için yoğun ve detaylı bir programını Mezitli halkıyla paylaştı. Başkan Tarhan, gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunarak bölge sakinleri ve esnaf ile birebir görüş alışverişinde bulunacak.

Program Detayları

Başkan Tarhan'ın programı sabah 10.00'da Mezitli Jandarma Komutanlığı ziyaretiyle başlayacak. Ardından 11.00'da seçim ziyaretlerinde bulunacak olan Tarhan, 13.00'te Kabaklar Derneği'ni ziyaret edecek. Günün devamında, 15.30'da Selin Sitesi Seymenli Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek ve 16.30'da ise Tece Esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

Bağımışz aday olarak kampanyasını sürdüren Neşet Tarhan, "Mezitli'ye Gönülden Bağlıyız!" sloganıyla yola çıkarak, Mezitli'deki her bireyin sesine kulak verme ve onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme konusunda kararlı olduğunu vurguluyor.

Mezitli sakinleri, Başkan Tarhan'ın programı çerçevesinde, bölgesel sorunlar ve çözüm önerileri üzerine sohbet etme fırsatı bulacaklar.