Özel Haber

Mezitli Belediyesi'nden Zumba ve Pilates Etkinliği

Mezitli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda sağlık ve sporu bir araya getiren bir zumba ve pilates etkinliğine tüm halkı davet ediyor.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

Mezitli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sağlık ve eğlenceyi bir araya getiren bir etkinlik düzenliyor. Tüm halkımızı zumba ve pilates etkinliğimize davet ediyoruz. Etkinlik, 19 Mayıs Pazar günü Tece Seymenli Mahallesi'ndeki Uğur Yıldırım Parkı'nda saat 10:00'da başlayacak.

Bu etkinlik, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve gençlik bayramını sportif bir etkinlikle kutlamak amacıyla düzenlenmiştir. Hem zumba hem de pilates dersleri, katılımcılara enerji dolu bir Pazar sabahı vaat ediyor. Etkinlik alanı, Mezitli’nin güzel parklarından biri olan Uğur Yıldırım Parkı’nda kurulacak ve katılımcılara doğa içinde spor yapma fırsatı sunacak.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu özel günde gençlerimizi ve tüm halkımızı sağlıklı yaşamın önemini vurgulamak ve fiziksel aktiviteye teşvik etmek için bir araya getiriyoruz," dedi ve tüm vatandaşları etkinliğe katılmaya çağırdı.

Etkinlik ücretsiz olup, katılmak isteyen herkes için açıktır. Pilates ve zumba dersleri profesyonel eğitmenler tarafından verilecek. Eğlenceli müzikler eşliğinde yapılacak bu spor etkinliği, katılımcılara hem formda kalmaları için bir yol sunacak hem de 19 Mayıs ruhunu yaşatmaya devam edecek.