Ahmet Sütcü

Mezitli Belediyesi, “Asfalt çalışmaları, kaldırım yenilemeleri ve yol düzenlemeleriyle, kırsal mahallelerimizden merkez mahallelerimize kadar bakım-onarım hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Şehrimizi daha güvenli ve yaşanabilir hale getirmek için görevimizin başındayız” ifadelerine yer verdi.

Mersin Üniversitesi’nde “Cerrahi Hemşireliğinde Kanıt Temelli Bakım Uygulamaları” Projesi Tamamlandı Mersin Üniversitesi’nde “Cerrahi Hemşireliğinde Kanıt Temelli Bakım Uygulamaları” Projesi Tamamlandı

Bu kapsamda Mezitli Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek şehrin ihtiyaç duyulan noktalarına müdahale etmeye devam ediyor. Gerek kırsal gerekse merkez mahallelerde sürdürülen bu çalışmalarla, Mezitli’nin daha modern, güvenli ve yaşanabilir bir kent olması hedefleniyor. Çalışmalar tamamlandıkça, yolların daha güvenli hale geldiği, kaldırımların yenilendiği ve şehir içi ulaşımın daha akıcı bir hal aldığı görülüyor. Mezitli Belediyesi’nin bu altyapı çalışmalarıyla, şehrin çehresinin yenilenmesi ve yaşam kalitesinin artması hedefleniyor.

Kaynak: Ahmet Sütcü