Ahmet Sütcü

Mersin’de Mezitli, Akdeniz Mahallesi sakinleri tüm mahalleyi kapsayan kötü kokudan muzdarip. Kötü kokunun nedeninin su arıtma tesisi olduğunu belirten vatandaşlar konuyla ilgili çözüm bekliyor. Kötü kokudan dolayı bazı günler pencere bile açamadıklarını ifade eden vatandaşlar sağlıklarından endişe ediyor.

Akdeniz Mahallesi’nde ikamet eden Orhan Demir, “Özellikle akşam saatlerinde inanılmaz rahatsız edici bir koku oluyor. Pencerelerimizi açamıyoruz. Astımı olanların kokudan dolayı tıkanmaları oluyor. Bu durum sağlığımızı ve yaşam kalitemizi etkiliyor. Kokunun en az seviyeye indirilmesi için çözüm bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bir başka mahalle sakini ise Suna Güzel “Pencereleri açamıyoruz, kokudan dolayı balkona çıkamıyoruz, çamaşır asamıyoruz. Çamaşırlarımıza pis koku siniyor. Misafirlerimizi bile ağırlayamıyoruz. Bu gibi tesislerin şehrin daha dışında yapılması gerektiğini düşünüyorum. Durumdan sadece ben değil tüm mahalle yakınıyor. Yetkililerden kötü kokuya acilen çözüm bulmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak Kitapların Yüksek Fiyatları Velileri Zorluyor Kaynak Kitapların Yüksek Fiyatları Velileri Zorluyor

Kaynak: Ahmet Sütcü