Ahmet Sütcü

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, bugün Mersin'de bir dizi ziyaret gerçekleştirerek kentin farklı kesimleriyle bir araya geldi. İlk durağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanlığı olan Uysal ardından Toroslar Cemevi’ni ziyaret ederek, Cemevi Başkanı Hüseyin Değerli ile buluştu. Buluşmada Uysal, Mersin’in kardeşlik ve barış içinde bir arada yaşama kültürünün en güzel örneklerinden biri olduğunu vurguladı. Uysal, Mersin'in her yönüyle çok güzel bir şehir olduğunu ifade etti.

Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanlığı’na da bir ziyaret gerçekleştiren Uysal, burada Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Ahmet Bebek ve Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Muhittin Can Külahlı ile bir araya geldi. Misafirperverlikleri için Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanlığı’na teşekkürlerini iletti.

Yaşamı Zehir Eden Fabrikalar TBMM'ye Taşındı Yaşamı Zehir Eden Fabrikalar TBMM'ye Taşındı

Günün son durağında ise MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın açılış töreninde yer aldı. Açılış töreni için düşüncelerini dile getiren Uysal, “Bu Gurur Mersin'in Bu Gurur Türkiye'nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin teşrifleriyle Çukurova Uluslararası Havalimanı'mızın açılış törenini gerçekleştirdik. Yılda 9 Milyon yolcumuzu misafir edecek olan  Çukurova Uluslar arası Havalimanı sayesinde milyonlarca yerli ve yabancı turistimiz Mersin'imizin güzelliklerini keşfedecek Hayırlı Olsun Mersin, Hayırlı olsun Çukurova,  hayırlı olsun Türkiye. Mersin yükseliyor, Türkiye hızlanıyor” ifadelerini kullandı.

G Uo J O O0 X Q A A7K Sv

Kaynak: Ahmet Sütcü