Spor

MİY'in üzerinde kara bulutlar!

Bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımların korkulu rüyası olan Mersin İdman Yurdu, zor günler geçirmeye devam ediyor. Metin Saltık istifasından sonra çıkmaza giren İdman Yurdu'nun üzerindeki kara bulutların dağılması bekleniyor.

Abone Ol

HABER: Rabia ARSLAN / Meryem KARADAĞ


Yeni Mersin İdman Yurdu bir kez daha kaderine terk edildi. Takım, küllerinden doğuyor derken bir yaprak dökümü daha yaşandı. Şampiyonluğun hevesi kursağında kalan MİY'de, istifalara geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklendi. İdman Yurdu kulüp başkanı Metin Saltık'ın istifasından sonra sahipsiz kalan takım, büyük bir belirsizliğin içerisine girdi. Bu belirsizliğe rağmen kendini bırakmayan takım, 27 Ağustos Pazar günü Bursa spor maçına hazırlanmaya devam ediyor.


ŞEHİRDE SADECE 30-40 KOMBİNE BİLET SATILDI!
Takımın gelir ayaklarından birisini oluşturan kombine bilet satışlarında ciddi bir düşme meydana geldi. Kombine bilet satışı yapamayan kulübün maddi sıkıntıları yeni sıkıntılara gebe kaldı. Mersinli taraftarlar bir kez daha takımı kaybetmek istemediklerini ve MİY'e sahip çıkacaklarını belirterek iş adamaları ve şehrin yerel yöneticilerine seslendiler.


YENİ MERSİN İDMAN YURDU İFLAS BAYRAĞINI MI ÇEKİYOR?


Bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, sezonu 68 puanla şampiyon tamamlamasının ardından 2. Lig'e yükselerek kentin sokaklarının kırmızı-laciverte büründüğü ve şampiyonluk sevinçlerinin yaşandığı sıralarda, istifalar sonrası takımın tekrar kapanacağı ve iflasa doğru gittiği düşünülüyor. İdman yurdunun bir kez daha kapanması hem takımı hem de taraftarları endişelendirirken ne olacağı konusunda taraftar açıklama bekliyor.