Mevsimsiz parçalar modayı keyifli hale getiriyor. Lüks moda anlayışının ötesinde giyimle ilgili maliyeti düşüren sonbaharın favori parçalarına yatırım yapmak çok akıllıca. Sonbaharda aldığınız bir ürünü mantıklı seçerseniz ilkbaharda da giyinebilirsiniz. Peki, sonbahar dolabında olmazsa olmaz parçalar neler? Sonbahar modasına uygun parçalara yatırım yapmak şık bir kıyafet sürecini hem basitleştirir hem de bütçeye katkı sağlar.

MODASI ASLA GEÇMEYEN PARÇALAR

Trençkot

Sonbaharın jokeri trençkot ilkbaharda da kullanıldığından çok işlevsel bir parça. Bu yüzden trenç kumaşı ne çok ağır ne de hafif olmalı. Sonbaharda triko üzerine giyilirken ilkbaharda elbise üzerine kullanabilirsiniz.

Blazer ceket

Herkesin dolabında olması gereken blazer ceketler hemen hemen her ortama uyum sağlayan parça haline geldi. Blazer asla modası geçmeyen, hem klasik hem spora uyum sağlayan kıyafettir. Daha rahat bir görünüm için blazerinizi kıvrık kot pantolon, çizgili tişört ve spor ayakkabılarıyla kombinleyebilirsiniz. Daha gösterişli bir randevu gecesi görünümü için blazerinizi diz boyu botlarla bir kazak elbisenin üzerine çıkarabilirsiniz.

Mersin'de Mobil Kuaför Aracı 4 Yıldır Hizmet Veriyor Mersin'de Mobil Kuaför Aracı 4 Yıldır Hizmet Veriyor

Kot ceket

Yılın hangi mevsimi olursa olsun kot ceket her daim giyilebilir. Elbiseyle, kalem etekle, tişörtle kısacası her şeyle kullanabilirsiniz. Kot ceketi rahat ama modaya uygun bir görünüm için siyah veya beyaz kot pantolonla bile eşleştirebilirsiniz.

Hırka

Mevsimlik gardırobun olmazsa olmazı olan hırkalar kurtarıcıdır. Sonbahar ve kış aylarında hırkanızı kot pantolonla kombinleyip üstüne kuşaklı şık bir yün kaban giymeyi deneyin ya da hırkanızı düğmeli bir gömlek, diz boyu etek, tayt ve botlarla kombinleyin.

Editör: Haber Merkezi