Tarihte 19 Mayıs: Atatürk'ün Samsun'a Çıkış Nedeni Tarihte 19 Mayıs: Atatürk'ün Samsun'a Çıkış Nedeni

Ahmet Sütcü

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde MSK rüzgarı esmeye devam ediyor. Yarı final 1. maçında yarıştığı Gaziantep Basketbol’u 9 sayılık bir farkla mağlup eden MSK  Finale doğru emin adımlara ilerlemeye devam ediyor.

Edip Buran Spor Salonu’nda gerçekleşen 1.maçı 89-80’lik bir skorla kazanarak Mersin’e yine galibiyet sevincini yaşatan MSK, ikinci yarı final maçında Gaziantep Basketbol ile 11 Mayıs’ta tekrar karşı karşıya gelecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Klübü, Gaziantep Basketbol ile oynayacak play-off ikinci yarı final maçı heyecanını sosyal medya hesabından taraftarlarıyla paylaştı.

Yarı final 1. maçını galibiyetle sonuçlandıran MSK’nın bir sonraki adıma yükselebilmesi için önemli rol oynayan ikinci yarı final maçı 11 Mayıs’ta gerçekleşecek. Gaziantep Basketbol ile oynanacak maça Mersin ev sahipliği yapacak. Maç, 11 Mayıs Cumartesi günü 15.30’da Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak. Tribünlerde olamayan taraftarlar maçı TRT Spor Yıldız kanalından yapılacak canlı yayınla izleyebilecek.

Kaynak: Ahmet Sütcü