Ahmet Sütcü

Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz, Çocuk Hakları Komitesi’ni ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu. Ziyaret sırasında, çocuk hakları konusundaki çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, çocuklarla birebir sohbet ederek onların dilek ve temennilerini dinledi.

Yılmaz, Çocuk Hakları Komitesi’nin yürütmüş olduğu faaliyetlere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Mersin ve ilçelerinde “Çocuk Hakları Parkı,” “Çocuk Hakları Durağı,” ve “Çocuk Hakları Sokağı” gibi projelere destek vereceklerini belirten Yılmaz, bu projelerin çocuk haklarının tanıtımını sağlamak ve toplum genelinde farkındalık oluşturmak amacıyla önemli olduğunu vurguladı.

Ali Boltaç: "O Koltuktan Kurtardılar Beni" Ali Boltaç: "O Koltuktan Kurtardılar Beni"

Ziyaret sırasında çocuklar, Yılmaz’a çiçek takdim ederek kendisine teşekkür ettiler. İl Müdürü Yılmaz, bu güzel jest için çocuklara teşekkür etti.

Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa Sarı, İl Müdürü Naci Yılmaz’ın komitelerini ziyaret ederek gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarı, “İl müdürü Naci Yılmaz’ın Komitemizi ziyareti bizi memnun etti.  Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önceki yıllarda olduğu gibi Mersin yine çocuk hakları alanında en başarılı iller arasında olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: Ahmet Sütcü