Gündem

Narin Güran Cinayetinde Yeni Suçlama: Baba, Katilin İsmini Verdi!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde bulunan Narin Güran'ın babası Arif Güran, itirafçı Nevzat Bahçıvan'ın olaydan birkaç gün önce Narin'e para vererek kendine alıştırdığını iddia etti.

Abone Ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolmasının ardından cansız bedeni derede saklanmış olarak bulunan Narin Güran cinayetinde, baba yeni bir suçlamada bulundu.

Baba Arif Güran, cinayetin bir numaralı sanıklarından, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın, kızının kaybolmasından bir kaç gün önce Narin'e para vererek kendine alıştırdığını ileri sürdü. Baba Güran, olay günü kızı Narin'in evlerinin bulunduğu boş alana çıkmadığını savundu. Katilin Bahtiyar olduğunu savunan Güran, yayında şöyle konuştu: "İlk günden beri dediğim gibi, eğer bir suçları varsa devlet cezasını verecek yoksa evlerine gelecekler. Nevzat Bahtiyar gidip kızımı saklamış. Ondan başka kimse değil. Jandarmanın gördükleri yer onu söylüyor. Kızım tepeye çıkmamış. Orada o namussuz o cani olaydan birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış."