1. KÜBRA

Kenar bir mahallede yaşayan kendi hâlinde bir genç, geleceği öngörüyormuş gibi görünen mesajlar aldıkça hem bir takipçi kitlesi hem de güçlü düşmanlar edinir.

2. GRISELDA

Gerçek olaylardan esinlenen bu kurmaca dizi, Medellín'den kaçıp Miami'de kurduğu uyuşturucu imparatorluğunun "Patroniçe"si hâline gelen Griselda Blanco'nun öyküsünü ekrana taşıyor.

3. BÜYÜK İSKENDER NASIL BÜYÜK OLDU?

Uzmanlarla yapılan röportajları sürükleyici canlandırmalarla birleştiren bu belgesel drama, Büyük İskender'in sıra dışı hayatını ve dünyayı fethetme arzusunu gözler önüne seriyor.

4. YOUNG SHELDON

"The Big Bang Theory"den esinle yaratılan bu dizide dokuz yaşındaki tuhaf dahi Sheldon Cooper liseye başlar ve zekasıyla herkesi şaşkına çevirir.

5. RİCK AND MORTY

Parlak zekâlı bilim insanı Rick, başka dünyalar ve alternatif boyutlardaki talihsiz serüvenlerine huysuz torunu Morty'yi de götürür.

6. HOUSE, M.D.

Hugh Laurie, hastalarından hiç hoşlanmayan ama gizemli rahatsızlıkları tedavi etmede bir dâhi olan aksi hekim Dr. Gregory House rolünde.

7. BENİ KANDIRAMAZSIN

Mersin'de '80'ler Buluşması' Yeniden Başladı Mersin'de '80'ler Buluşması' Yeniden Başladı

Eski bir asker olan Maya, gizlice yerleştirilmiş bir dadı kamerasında öldürüldüğünü sandığı eşini görünce kökeni geçmişe uzanan ölümcül bir komployu keşfeder.

8. REGULAR SHOW

Park görevlisi olarak çalışan Mordecai ve Rigby adlı tuhaf dostlar, vakitlerini aylaklık yaparak ve gerçeküstü maceralara atılarak geçirir.

9. LA CASA DE PAPEL BERLİN

Altın çağını yaşayan Berlin en büyük planlarından birini hayata geçirerek bir gecede 44 milyon avro değerinde mücevher çalmak için Paris'te bir çeteyle bir araya gelir.

10. ONE DAY

Emma ve Dexter mezuniyet gecesini birlikte geçirdikten sonra kendi yollarına giderler ancak hayatları artık iç içe geçmiştir. David Nicholls imzalı romandan uyarlandı.

Kaynak: Haber Merkezi