Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Çatalköy-Esentepe Belediyesi’ni Ziyaret Etti Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Çatalköy-Esentepe Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Ahmet Sütcü

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nün katılım sağladığı toplantıda, Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitü Müdürü Abdülkadir Yıldızbakan, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Merkez İşletme Müdürü gibi önemli isimler yer aldı.

Yangın sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, olumsuz hava koşullarının neden olabileceği olası yangınlara karşı alınacak önlemler ve harekât planları detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantıda, özellikle Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü faaliyetleri ve yangınlarla mücadele süreci üzerinde duruldu. Ayrıca, 2024 yılı programlarının gerçekleşme durumu değerlendirilerek, yıl sonuna kadar tamamlanması için gereken adımlar tartışıldı.

Toplantıda yapılan değerlendirmelerde, önceki yıllarda elde edilen başarıların devam ettirilmesi ve programların başarılı bir şekilde tamamlanması için gereken çalışmaların titizlikle yürütülmesi gerektiği vurgulandı.

Kaynak: Ahmet Sütcü