Hüsamettin Tanrıkulu

Akdeniz Belediyesi'nden Sardalya Parkı'na Yenileme Çalışmaları Akdeniz Belediyesi'nden Sardalya Parkı'na Yenileme Çalışmaları

Tarsus Belediyesi, çocukları sanatla buluşturma misyonunu sürdürerek, tiyatroyu minik izleyicilerin ayağına getirmeye devam ediyor. Tebeşir Sahne ekibi tarafından sahnelenen "Organik Keşifler" adlı çocuk oyunu, çocuklardan büyük ilgi gördü. Özellikle tiyatroya ilk kez adım atan yüzlerce minik, sahnede sergilenen renkli ve eğlenceli performansla büyülendi.

Gösterim, Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür Akademisi Yusuf Öz Sahnesi’nde gerçekleşti. Sahnenin neşeli atmosferinde, çocuklara organik besinlerin önemi, doğa sevgisi ve dayanışma kavramları eğlenceli ve etkileyici bir dille anlatıldı. Hem güldüren hem düşündüren bu oyunda minikler, sanata dair ilk deneyimlerini yaşarken, aynı zamanda doğayla ve sağlıklı beslenmeyle ilgili önemli mesajlar aldı.

Tarsus Belediyesi, çocukların hayal gücünü geliştirmeye ve sanatı tanıtmaya yönelik bu tür etkinliklerle miniklerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Kaynak: Hüsamettin Tanrıkulu